Succescase

Moeys Alex

Plaatsingsbedrijf Moeys Alex is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren, veranda’s en pergola’s, garagepoorten, zonnewering en rolluiken. Sinds 2018 is Growmedia de digitale rechterhand van deze firma. Eerst enkel voor video’s, later voor een online totaaloplossing.

Video ads
Moeys Alex klopte aan bij Growmedia met een simpele vraag. Of we een video konden maken voor hun nieuwe toonzaal? Sure! Zo gezegd, zo gefilmd. Later volgde een tweede video, met focus op het plaatsen van een garagepoort. We boostten de beelden met advertenties op Facebook en een beperkt budget van €150. Het resultaat was overdonderend: 12.000 views, 260 likes en 50 reacties. Maar nog belangrijker: de campagne zorgde voor 7 leads, waarvan er maar liefst 6 klant werden bij Moeys Alex. Totaalopbrengst? €18.000. De vliegende start van een online succesverhaal!

Website, copywriting, online advertising
The story continues … We werkten een volledig digitaal plan uit voor Moeys Alex. Een mobielvriendelijke website, teksten die goed scoren in Google, een spiksplinternieuw logo … Amper 3 maanden later was de evolutie overduidelijk. 72 organische leads door de juist opgebouwde website. Uiteraard bleven we ook inzetten op online advertising. Die gooiden er nog eens 47 extra leads bovenop. Vandaag de dag optimaliseren we de advertenties wekelijks zodoende dat Moeys Alex kan blijven verder groeien. Digitale missie meer dan geslaagd!

Jouw bedrijf op de digitale rails zetten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Boek hier je gratis afspraak

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x