Over Growmedia

Over Growmedia


Gedreven, gepassioneerd door technologie en met beide voeten in de online marketingwereld: maak kennis met Tim Vloebergh, de drijvende kracht achter Growmedia. Zijn missie? Samen met ambitieuze bedrijven in de bouwindustrie het digitale pad bewandelen. Met een team van sterke freelancers zorgt hij voor één aanspreekpunt om digitaal te scoren, enerzijds om meer offertes te genereren via meetbare online marketing, anderzijds om de digitale processen binnen ondernemingen helemaal op punt te zetten.


Waarom Growmedia

Als Belgen zijn we geboren met een baksteen in onze maag. Er zijn dan ook heel veel bedrijven actief in de bouwindustrie die veel werkgelegenheid creëren in zowel de lokale als nationale economie. De bouwsector kampt jammer genoeg ook wel met enige problemen op digitaal vlak, die vaak afremmend werken op de groei.

Met Growmedia willen we dit probleem volledig van de baan schuiven zodat deze bedrijven zich volledig kunnen focussen op hun core-business. We geloven dat we door zelf goed werk te leveren aan onze klanten, we hun business kunnen doen aanzwengelen als nooit te voren. Een win-win situatie voor onze klanten, onszelf, de economie, de werkgelegenheid, de groei en de schoonheid van ons kleine Belgenland.


De toekomst

Naast onze bestaande klanten te doen groeien, hebben we zelf ook de missie om nog meer klanten te gaan aannemen die vakmanschap in hun bedrijfs-DNA hebben zitten. Hierdoor wordt onze impact groter en kunnen we nog meer mensen en bedrijven vooruit helpen.

Daarnaast willen we in de iets verdere toekomst zelf met een product op de markt komen dat voor heel veel bouwbedrijven een verademing zal zijn op vlak van efficiëntie binnen het bedrijf en de potentiële klant rechtstreeks zal verbinden met je medewerker. Maar eerst nog wat meer klanten verder helpen, to be continued!

Let's grow your business, together!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x