Een nieuwe website voor De Bouwtoppers

De Bouwtoppers zijn gespecialiseerd in duurzame en ecologische bouwoplossingen en namen een tijdje geleden contact op met Growmedia voor het uitwerken van hun nieuwe website.  Door het bouwproces visueel mooi uit te doeken te doen hebben ze nu een digitaal visitekaartje om U tegen te zeggen.

De website moet een doel hebben

Als bouwbedrijf is het belangrijk om je website op te bouwen rond één bepaalde actie. Wat moet een potentiële klant doen wanneer hij op de website komt? Juist! Zijn gegevens achterlaten. Daarom zorgen we dat de rondzoekende klant op meerdere plaatsen altijd de knop voor een offertevraag snel kan terugvinden.

We laten visueel het bouwproces zien

Om de potentiële klant mee te laten dromen in jouw manier van werken is het belangrijk om hier visueel materiaal voor te voorzien. Het leuke van de bouwindustrie is natuurlijk dat er heel veel visuele zaken voorhande zijn. Zo kan een bouwfirma van fundering tot het dak alles mooi in beeld brengen, maar kan een architect of projectontwikkelaar de hele customer journey goed in beeld brengen. Bij De Bouwtoppers doken we in de archieven van hun realisaties om op die manier de werkwijze goed in beeld te brengen. 

Maak je diensten zichtbaar

In een bouwproces zijn er heel veel verschillende stappen, de kans is vrij groot dat je daarom ook meer dan één dienst of product aanbied. Zorg dat een klant perfect kan zien wat je doet, dit zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen. Bij De Bouwtoppers deden we dit door heel simpel en visueel de gebruikte materialen en diensten in afbeeldingsvorm naar voor te schuiven.

Je kan de hele website bekijken op https://www.de-bouwtoppers.be/

Wil je zelf een visueel aantrekkelijke website?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x