Expertises

Growmedia focust zich op bedrijven in de bouwindustrie en zet hen sterker in de digitale markt. Terwijl jij al je tijd en energie spendeert in jouw zaak, nemen wij de volledige online marketing in handen en zorgen we er voor dat alles administratief op wieltjes loopt. In overleg natuurlijk want ons streefdoel is een langdurige samenwerking met tastbare resultaten. We gaan voor meer tijd, meer efficiëntie en meer omzet. Let’s grow together!

desktop_mac

Website

We werpen een kritische blik op je huidge online visitekaartje en passen bij waar nodig. Snelle communicatie-update? We updaten je website binnen de 24u.

videocam

Video

Met de juiste video’s bereik je meer mensen. Growmedia stelt de camera scherp en maakt product- en bedrijfsvideo’s die je marketing op punt zetten.

camera

CRM & documentenbeheer

Spendeer je veel tijd aan mails beantwoorden, offertes opmaken en dossiers sorteren ? Met een goed uitgedacht CRM-systeem komt alles terecht op één centrale plaats.

local_shipping

Werkplanning

Zijn je vakmannen vaak op de baan? Dan steek je veel tijd en energie in de planning hiervan. Wij digitaliseren dit gehele proces voor jou met cloud software.

tablet_mac

Sociale media beheer

Zelf geen tijd om je social mediakanalen bij te houden? Geen probleem! Wij zorgen dat je Facebook, Instagram en YouTube staan te blinken.

trending_up

Adverteren

Adverteren op Google en Facebook kan wonderen doen. Een investering die je leads vermenigvuldigt en je klantenbestand fors doet groeien? Gevonden!

add_shopping_cart

Voorraadbeheer & ERP

Door de implementatie van een slim ERP-systeem weet je ten allen tijde waar en hoeveel stock je op voorraad hebt.

attach_file

Digitale facturatie

Laat offertes online tekenen, volg je facturen digitaal op, implementeer betaalknoppen voor je klant en maak direct een koppeling met je boekhouder/accountingdienst

turned_in_not

Branding

Is er een rode draad in je communicatie? Is je huisstijl nog futureproof? Een hedendaagse look is essentieel om mee te spelen in het digitale tijdperk.

poll

Google Mijn Bedrijf

Wil je makkelijk terug te vinden zijn in Google? Dan is Google Mijn Bedrijf belangrijk. We zorgen dat deze ten allen tijde is aangevuld en dat de reviews voor je bedrijf stijgen.

mail_outline

Nieuwsbrieven

Aan welke klanten verkoop je je diensten en producten het gemakkelijste? Bestaande en tevreden klanten! We activeren je emaillijst en genereren extra omzet.

mode_edit

Blogs

Hoger scoren in Google? We gaan op zoek naar de juiste keywords en verzorgen jou met een unieke blogpost die je lezers inspireren en meer websiteverkeer opleveren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x